Living in Daejeon

Intercity Route

Historical and Cultural Tour Route (available on Wed, Fri, and Sun. Tour time is around 220 minutes)

City Tour Station Arrival/Departure Time Duration
Daejeon Station Departure 09:30 / 14:10 0 min
Hanbat Education Museum - 09:35 / 14:15 5 min
Dongchun dang Park - 10:15 / 14:55 13 min
Uam Historic Park - 10:52 / 15:32 10 min
Daejeon Aqua World - 11:10 / 15:50 18 min
O-World - 11:22 / 16:02 12 min
Ppuri Park - 12:34 / 17:14 12 min
O-World - 12:46 / 17:26 12 min
Daejeon Aqua World - 12:58 / 17:38 12 min
Daejeon Station Arrival 13:10 / 17:50 12 min

Science Tour Route (Tuesday ~ Sunday takes 210 minutes)

City Tour Station Arrival/Departure Time Duration
Deajeon Station Departure 09:30 / 14:00 0 min
Central government Buildiing Station - 09:53 / 14:23 23 min
Hanbat Arboretum - 09:56 / 14:26 3 min
Solomon Park - 10:39 / 15:09 8 min
Expo Science Park - 10:44 / 15:14 5 min
National Museum - 10:46 / 15:16 2 min
Currency Museum - 11:20 / 15:50 6 minn
Geography Museum - 11:50 / 16:20 2 min
KAIST - 11:56 / 16:26 1 min
Yuseong - 12:26 / 16:56 10 min
National Science Exhibition - 12:36 / 17:06 10 min
Daejeon Import and Export Exhibition - 12:38 / 17:08 2 min
Natural Monument Center - 12:40 / 17:10 2 min
Daejeon Station Arrival 13:00 / 17:30 20 min

Ecological System Tour Route (Tuesday, Thursday, Saturday takes 210 minutes)

City Tour Station Arrival/Departure Time Duration
Daejeon Station Departure 09:30 / 14:10 0 min
Gyejoksan Fine Clay Road - 10:03 / 14:43 33 min
Daechung Dam Water cultural exhibiton - 11:25 / 16:05 32 min
Daechung Road - takes 30 minutes
Daechung ecology exhibition - 12:35 / 17:15
Daejeon Station Arrival 13:00 / 17:40 25 min

Night Time Tour Route (April ~ October Every Saturday takes 180 minutes)

City Tour Station Arrival/Departure Time Duration
Daejeon Station Departure 19:00 0 min
Yuseong Spa - 19:30 30 min
Observatory - 20:45 15 min
Expo Bridge/Hanbat Arboretum - 21:44 9 min
Yuseong Spa Arrival 22:00 16 min